O nama

 Kartonaža Hudetz obiteljska je tvrtka - obrt, osnovana 1862. godine. Tvrtka postoji 150 godina i vođena je od strane 5 generacija obitelji Hudetz. Danas tvrtku vodi Tanja Hudetz, mlada poduzetnica, prva žena u obitelji koja je preuzela poslovanje.

Kartonaža Hudetz majstorska je tvrtka za izradu svih vrsta kutija od kartona, drva, različitih ostalih prirodnih (koža) i umjetnih materijala. Izrađujemo kutije od jeftinijih transportnih do veoma luksuznih kutija za razne namjene kao kutije za poklone, medalje, plakete, privjeske, kravate, statue, m. gumbe, arhivske kutije,..

Bavimo se i proizvodnjom raznih etui-a, mapa od kartona, kože i raznih tkanina, potpisnih mapa -etui-a za diplome i priznanja. Tuljce - role za diplome raznih dimenzija i boja. Tuljci za transport plakata. Ukrasni tuljci za vino...

Vršimo usluge dorade u grafičkoj industriji poput kaširanja svih vrsta materijala (tekstila, papira, PP folije, itd.), biganja, štancanja, bušenja, te raznih završnih dorada i obrada. Proizvodi Kartonaže Hudetz odlikuju se visokom kvalitetom i sa dosta ručnog rada. Iako se tvrtka bavi i masovnom industrijskom proizvodnjom većih naklada, specijalisti smo za manje serije ručno rađenih proizvoda prema specifičnim zahtjevima kupaca od samo 1 komada na više.

MISIJA & VIZIJA

Kvaliteta i tradicija kroz koje uvodimo nove ideje i nove način poslovanja kako bismo uvijek bili u korak s vremenom. Prateći i kreirajući inovativna rješenja kojim našim klijentima možemo pružiti vrhunske rezultate naših proizvoda i pri tome vodeći računa o zadovoljstvu naših poslovnih korisnika i njihovoj promidžbi kroz naše proizvode. Danas možemo reći da smo savršeni spoj vrhunske kvalitete, vještine i znanja te modernog dizajna i suvremene proizvodnje.

Svakodnevno pružajući korisnicima vrhunsku kvalitetu i vrhunski prepoznatljivi – „unique“ dizajn kroz osobni razvoj našeg obrta kao i naših zaposlenika.

Pružanje naprednih usluga i proizvoda kroz visoku kvalitetu istih koji su dostupni bilo gdje je to primjereno konkretnim potrebama različitih poduzeća.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Vaša Kartonaža Hudetz

image 4